John van Loon is 50Plus(ser): ‘Ik heb er moeite mee dat iedereen het altijd beter weet’

13 jan 2022, 11:30 Politiek
Caspar Huurdeman
John van Loon met paarse 50Plus sjaal op de Brink.
John van Loon met paarse 50Plus sjaal op de Brink.

BAARN In zijn jeugdjaren was hij al heel snel aanvoerder van zijn elftal, bij SV Baarn. Hij houdt van verkopen en onderhandelen en heeft er een hekel aan om overal kritiek op te hebben, zonder zelf de handen uit de mouwen te steken. Nu is John van Loon 59 jaar en lijsttrekker van 50Plus in Baarn. 

Plots zat hij tussen de fractievoorzitters, die tijdens de alternatieve nieuwjaarsreceptie wat mochten vertellen over de verkiezingen voor de gemeenteraad op 14, 15 en 16 maart. 

ACTIEF Dat ‘plots’ valt overigens wel mee. Van Loon is al jaren bezig met 50Plus. ,,Ik heb er inderdaad moeite mee dat iedereen het altijd beter weet, maar zelf niet actief wordt. In veel discussies tijdens verjaardagsfeestjes gaat het over de toekomst..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.