Haast maken met verkeersregels

15 jan 2022, 10:00 Verkeer en vervoer
Caspar Huurdeman
Nu mag er overdag niet worden gefietst in de Laanstraat.
Nu mag er overdag niet worden gefietst in de Laanstraat.

BAARN Verkeersmaatregelen in de Laanstraat en op de Eemnesserweg moeten sneller worden genomen. Een deel van de raad wil niet dat wethouder Jannelies Vissers eerst nog allerlei onderzoek doet en nog anderhalf jaar wacht met concrete maatregelen. 

Beide dossiers zijn door de raad geagendeerd voor de vergadering aanstaande woensdag, zodat er over gediscussieerd kan worden. De partijen hebben extra haast, nu de wethouder laat doorschemeren dat het fietsen in de Laanstraat overdag misschien wel moet worden gelegaliseerd, omdat handhaving niet lukt. Zowel bij de Laanstraat als bij de Eemnesserweg gaat het om dossiers die al jaren lopen, tot frustratie van de raad. Bij de Laanstraat is al lang geleden een motie aangenomen om het college van b..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.