De Baarnse zangeres Marlayne Sahupala treedt zondag op in eigen huis.
De Baarnse zangeres Marlayne Sahupala treedt zondag op in eigen huis. Carla Gorter

Sunday Session met Marlayne Sahupala en Chris Hordijk in Theater de Speeldoos

22 februari 2023 om 11:30 Podiumkunsten

BAARN Al menig feestje is gebouwd in het theatercafé van Theater de Speeldoos tijdens de Sunday Sessions. In een ongedwongen, café-achtige sfeer en met steeds wisselende artiesten wordt een fantastisch muzikaal feest gecreëerd waar het plezier vanaf spat. Op zondagmiddag 26 februari keert de Sunday Session met Marlayne Sahupala terug naar Theater de Speeldoos. 

Geen Sunday Session is hetzelfde door de steeds wisselende artiesten die optreden met Marlayne Sahupala en de liveband onder leiding van Danny Sahupala. Maar topartiesten zijn gegarandeerd. Do, Shirma Rouse, Tollak Ollestad, Leona Philippo, Buddy Vedder, zijn eerder te gast geweest tijdens een Sunday Session met Marlayne. Liefhebbers van pop, jazz en soul kunnen hun hart ophalen. Onder het genot van een hapje en drankje betekent dit puur genieten op de zondagmiddag.

Op zondag 26 februari staat een nieuwe editie van de Sunday Session op het programma van Theater de Speeldoos. In de line-up staan deze keer Chris Hordijk en Lucretia van der Vloot.

DIEPE STEM 

Chris Hordijk werd bekend aan zijn deelname aan het tweede seizoen van The Voice of Holland waar hij eindigde op de tweede plek. Nog voor zijn deelname speelde Chris de drums in de band van zijn zus Lisa Lois. Vorig jaar was Chris ook nog te zien in het tv-programma Better Than Ever op RTL4. Met zijn mooie, diepe stem met net dat rauwe randje weet hij zijn publiek in het hart te raken. Lucretia van der Vloot is bekend door haar eigen muziek, maar ook door haar deelname aan films, series en haar theateroptredens, zoals Big, Black & Beautiful. Naast deze gastartiesten kondigde Marlayne Sahupala afgelopen week via sociale media nóg een verrassingsartiest aan. Wie dat is zal pas zondag bekend worden tijdens de Sunday Session.
De Sunday Session is vanaf 15:30 in Theater de Speeldoos Baarn.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie