Simone Kleinsma is terug in het theater.
Simone Kleinsma is terug in het theater.

Simone Kleinsma in De Speeldoos

Podiumkunsten

BAARN Simone Kleinsma is terug in het theater met haar nieuwe theatervoorstelling VERDERZe vertelt hierin haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. 

Kleinsma neemt je mee in haar verhaal waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

Na eerdere succesvolle shows als Songs From The Heart, Simone’s Songbook en Simone! ontwikkelt zij haar nieuwe theatervoorstelling VERDER samen met Ruut Weissman (o.a. Hij Gelooft In Mij) die de regie op zich neemt en schrijver Frank Houtappels (o.a.Gooische vrouwen, Het Schaep met de 5 Pooten).


‘Verder’ is op dinsdag 28 september om 20.15 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor € 32,50 per kaart. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De kaartprijs aan de kassa is € 33,50. 

De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten. Verkoop volgens RIVM richtlijnen.

Meer informatie is te vinden op www.speeldoosbaarn.nl

advertentie
advertentie