Afbeelding
Theater De Speeldoos

Theater De Speeldoos start crowdfunding voor theatertafeltjes

13 november 2020 om 09:38 Podiumkunsten

BAARN Je drankje meenemen in de theaterzaal. De Speeldoos gaat van de nood een deugd maken. Ze hebben de hand weten te leggen op speciale tafeltjes die over lege stoelen in de zaal geschoven kunnen worden. Lege stoelen zijn er genoeg, nu er maar 30 mensen in de zaal mogen. Normaal zitten er 300.

Op dit moment is de Speeldoos noodgedwongen gesloten. Maar directeur Tom van der Poel kijkt al vooruit. Juist nu wordt een crowdfunding actie gestart voor de tafeltjes.

Van der Poel: ,,Volle zalen is op dit moment nog een ‘ver van ons bed show’ en niemand weet hoe lang deze situatie nog gaat duren. Maar juist in deze tijd willen we heel graag gezelligheid aan ons publiek bieden. We willen de gezelligheid van ons theatercafé doortrekken naar onze theaterzaal door ons publiek een drankje en een nootje mee naar binnen te laten nemen.”

,,Die tafeltjes zijn op dit moment onze allergrootste wens, maar we hebben het geld er eenvoudigweg niet voor. Deze actie past heel goed in onze aanpak waarbij we alles uit de kast halen om deze crisis te boven te komen. En natuurlijk past het in onze filosofie om ons theater nog levendiger te maken. Daarom roepen wij iedereen op die ons theater een warm hart toedraagt om een steentje bij te dragen zodat wij deze tafeltjes aan kunnen schaffen. We zijn daarvoor een crowdfunding actie gestart op voordekunst.nl. Dat is een betrouwbaar platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Daar kan iedereen die dat wil een bedrag doneren. De hoogte daarvan kan men zelf bepalen; alle beetjes helpen. We hebben leuke tegenprestaties bedacht, waaronder je eigen naam op een tafeltje. Dus als je vanaf een bepaald bedrag doneert, krijg je er ook nog iets voor terug.”

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie