Cornelis Vlastuin, Casper Vlastuin en Tom van der Poel (vlnr).
Cornelis Vlastuin, Casper Vlastuin en Tom van der Poel (vlnr). Theater de Speeldoos

Theater de Speeldoos coronaproof nieuw theaterseizoen tegemoet

20 juli 2020 om 16:56 Corona

BAARN Theater de Speeldoos gaat coronaproof het nieuwe theaterseizoen tegemoet. De afgelopen weken heeft het theater bij de entree, theaterkassa en in het theatercafé schermen geplaatst die veilig theaterbezoek mogelijk maakt.
Het theater heeft dit kunnen realiseren met hulp van het Baarnse bedrijf Vlastuin, die deze oplossingen sponsort om de plaatselijke cultuur te steunen

Casper Vlastuin: ,,Wij vinden het vanuit Vlastuin belangrijk om onze lokale cultuur te ondersteunen en een steentje bij te dragen tijdens de huidige situatie en doen dat graag op een manier waardoor de culturele sector ook zijn gasten kan blijven ontvangen.”

De entree is voorzien van room dividers, waardoor een duidelijke in- en uitgang ontstaat en ook de bar, receptie en zelfs het podium zijn voorzien van praktische, hoge kwaliteit schermen. Daarnaast ontwikkelde Vlastuin een mobiele ticketcounter waarmee de tickets op veilige wijze gescand kunnen worden.

Tom van der Poel, directeur van Theater de Speeldoos: ,,We zijn ontzettend blij met de samenwerking met Vlastuin, die zo goed hebben meegedacht in oplossingen om ons theater coronaproof te maken. Deze situatie is voor iedereen nieuw, maar Vlastuin was proactief, dacht mee over efficiënte oplossingen bij de entree, kassa en in het theatercafé en leverde de oplossingen in een rap tempo. Heel fijn om dit samen met een lokale partner te kunnen realiseren.”

Een enquête onder de bezoekers van Theater de Speeldoos heeft uitgewezen dat men zich zeer veilig voelt in het theater. Met de oplossingen van Vlastuin blijft het theater proactief bezig om in de huidige situatie een structureel veilige omgeving te garanderen en voldoet het theater aan de landelijke richtlijnen voor veilig theaterbezoek.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie