Afbeelding

Nog 2 open lessen kleuters

31 januari 2023 om 12:54 Overig

BAARN Zaterdag 27 januari organiseerde Jeugdtheaterschool Marmelijn een open les voor kleuters. De animo was groot en de reacties waren erg positief. Daarom organiseert Marmelijn nog twee open lessen, namelijk op vrijdagmiddag 3 en op vrijdagmiddag 10 februari van 15.00 uur tot 15.45 uur in Theater de Speeldoos in Baarn. De open lessen zijn gratis toegankelijk. Na de open lessen kunnen de kleuters worden ingeschreven als zij lessen bij Marmelijn willen blijven volgen.

De toneellessen voor de kleuters worden gegeven door docente Tamar Floor.

KLEUTERS Elke vrijdagmiddag is het tijd voor toneelles en niet zomaar een toneelles, een les speciaal ontwikkeld voor kleuters vanaf 4 jaar. In de toneelles werken we aan het kennismaken met emoties (blij, boos, bang, bedroefd). Ook doen we leuke spelletjes waar het creatief denken van de jonge kinderen wordt aangezet en ze in de huid moeten kruipen van iemand anders.

‘Iedere paar weken wissel ik van thema’, vertelt Tamar, ‘en bedenk ik weer oefeningen en spelletjes waar kinderen leren alert te zijn op wat er om hen heen gebeurt en tegelijkertijd hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Het is een feestje om te doen. ‘

Interesse? Geef uw kleuter dan op voor de open les van 3 of 10 februari of voor allebei! Dit doet u door een mail te sturen naar info@marmelijn.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie