Jamie Cullum in actie.
Jamie Cullum in actie. Emma Pot, Royal Park Live

Live genieten van Oleta Adams en Jamie Cullum

Overig

BAARN Oleta Adams was een van de laatste namen die bekend werden gemaakt door de Royal Park Live organisatie. Ze was de ‘special guest’ zondag, de avond dat ook Jamie Cullum optrad. 

Het betekende minder dansen en meer luisteren op het grasveld voor paleis Soestdijk, dan bijvoorbeeld op zaterdag met de Dijk of vrijdag Miss Montreal.

Met haar 69 jaar is Oleta Adams een oudgediende. Ze kwam uit Bremen, waar ze op 1 juli op had getreden met de Bremer Philharmonikern. Op Soestdijk speelde ze met een veel kleiner gezelschap, kwam niet achter de piano vandaan en gaf ook geen toegift. Het publiek was vooral trots dat ze haar live konden aanschouwen en genoten van songs als Woman in chains en Don’t let the sun go down on me.

Jamie Cullum is met zijn 42 jaar van een hele andere generatie. Hij kon nauwelijks stilzitten achter de piano. In 2006 speelde hij voor bijna één miljoen mensen op Koninginnedag op het Museumplein in Amsterdam. Zondagavond was wat dat betreft een intiem concert voor de 5000 bezoekers van de vierde avond van de Royal Park Live concerten. Volgend weekeinde zijn er nog vier avonden met onder andere Racoon, Van Morrison en Robert Plant. 

De ballonvaarders kregen een gratis concert.
Wederom een uitverkochte avond bij Royal Park Live.
Oleta Adams
Jamie Cullum in actie.
Oleta Adams
advertentie
advertentie