Jong en oud geniet van het optreden van Suzan en Freek.
Jong en oud geniet van het optreden van Suzan en Freek. Baarnsche Courant

Miss Montreal en Suzan en Freek omarmen Soestdijk

Overig

Volle paleistuin met gezelligheid 

BAARN Miss Montreal had er zin in, het publiek nog meer en het weer was 300 procent beter dan de dag ervoor. De tweede avond van Royal Park Live klonk vanaf minuut één als een klok. Sanne Hans had geen enkele moeite om in haar eentje de 5000 toeschouwers mee te nemen in een wervelende show. Ze genoot, net als het publiek, van de prachtige ambiance. Wie thuis bleef,  kon haar ook zien in de televisieserie ‘I want your song’ bij SBS6, maar live was het pas echt genieten.

De bezoekers waren dan ook al volledig opgewarmd toen Suzan en Freek om 21.30 uur het stokje overnamen. Ze deden of Paleis Soestdijk hun woning was en ze in de tuin een familiefeestje hielden.

De meiden van de friettent, die donderdag nog mistroostig zaten te kijken toen het publiek wegbleef en de plensbuien alles onder water zetten, swingden nu op de muziek en zongen luidkeels mee met Suzan en Freek, terwijl de patat werd gebakken.

Precies om 23.00 uur was het slotlied, want de vergunning is onverbiddelijk. Zaterdag maakt Royal Park Live zich op voor een memorabele dag. De legendarische band De Dijk, die zijn afscheid vorige maand aankondigde, zal een van zijn laatste optredens verzorgen.

Panoramafoto van de tweede avond van Royal Park Live.
Miss Montreal
Suzan en Freek op Soestdijk.
Freek
Suzan
advertentie
advertentie