Afbeelding
Pete Linforth Pixabay

RMN neemt maatregelen tegen Coronavirus

13 maart 2020 om 07:30 Overig

BAARN Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) neemt per direct een aantal preventieve maatregelen wegens de recente ontwikkelingen rond het coronavirus. RMN vind het erg belangrijk om de primaire dienstverlening van RMN; de inzameling van huishoudelijk afval en de taken in de openbare ruimte goed uit te kunnen blijven voeren.

De maatregelen zijn tot nader order van kracht en zijn in lijn met de maatregelen die het kabinet gisteren aankondigde om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Het hoofdkantoor van RMN aan de Lange Brinkweg in Soest is tot nader order gesloten voor bezoekers. De afdeling Publiekscontacten van RMN blijft bereikbaar, maar de wachttijd aan de telefoon en het verwerken van e-mail duurt langer dan normaal vanwege de beperkte bezetting. Dit komt door de maatregelen die RMN heeft moeten treffen voor zijn medewerkers. Alle evenementen in de maand maart, waarbij RMN betrokken is, zijn geannuleerd.

Medewerkers van RMN blijven vooralsnog de container(s) legen volgens het reguliere inzamelschema. RMN verzoekt u wel om geruime afstand van de medewerkers te houden. Ook het recyclingstation blijft vooralsnog geopend, maar het is tijdelijk niet mogelijk om een aanhangwagen te lenen om grofvuil weg te brengen.

Directeur RMN, Rob Schram: "Het is belangrijk dat het virus zo min mogelijk om zich heen grijpt. Daarmee helpen we onze familie, vrienden, en collega's. Maar zeker ook de kwetsbare groepen in onze samenleving voor wie een besmetting ernstige gevolgen kan hebben. Daarom zetten we binnen RMN ook in op preventief beleid. Wij rekenen op uw begrip en medewerking. We benadrukken dat dit preventieve maatregelen zijn. Afhankelijk van nieuwe ontwikkelingen kan RMN maatregelen bijstellen of extra maatregelen treffen."

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie