Afbeelding
De Uitkijck

Na twee jaar weer ‘Talent in zicht’ op basisschool de Uitkijck

Onderwijs

BAARN Na twee jaar digitaal, was het op vrijdag 24 juni weer tijd voor een live ‘Talent in zicht’, de jaarlijks terugkerende talentenshow van de Uitkijck. Van kleuters tot groep 8, alle leerlingen zetten hun beste beentje voor. Ook de klas met Oekraïense leerlingen kreeg een dik applaus voor hun uitvoering van ‘Stefania’, het winnende Songfestivalliedje.

VERBINDING Er werd gedanst, gezongen, geacteerd en zelfs geturnd. Het programma was divers. Het publiek vermaakte zich onder meer met een zelfverzonnen musical van groep 7, een act met wilde dieren van de kleuters en een zeer flitsende beatboxperformance. Daphne Fiorentinos, schoolleider van de Uitkijck: ,,Fantastisch dat dit weer kan en dat de school als vanouds vol zit met ouders. Dat hebben we gemist. Fijn dat er nu weer mogelijkheid is voor meer verbinding. Zo’n feest helpt daar natuurlijk enorm bij en de ouders en kinderen genieten zichtbaar.”

PLEINFEEST Het publiek, bestaande uit ouders, opa’s en oma’s en broers en zussen, en de (oud) leerlingen konden niet alleen genieten van de talenten op het podium. ‘Talent in zicht’ werd dit jaar gecombineerd met een Circus pleinfeest. Kinderen konden zich laten schminken, allerlei spelletjes doen, er was een fantastische goochelaar en ook de luchtkussens waren een groot succes. Ouders hadden zelf hapjes gemaakt. Daphne Fiorentinos: ,,Dit was een geweldige afsluiter van het schooljaar. Het is goed om te zien dat betrokkenheid van ouders na twee jaar corona niet minder, maar meer lijkt te zijn geworden.”

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie