Kennismakingslessen bij Crescendo.
Kennismakingslessen bij Crescendo. Crescendo

High 5 muziek bij Crescendo; Creatieve vaardigheden ontwikkelen

16 maart 2023 om 14:42 Muziek

BAARN Kinderen van de basisschool kunnen dit voorjaar deelnemen aan kennismakingslessen in het kader van High 5 bij Muziekvereniging Crescendo

In samenwerking met een groot aantal verenigingen zijn er allerlei kennismakingslessen voor sport, dans, scouting, theater en muziek georganiseerd. Het uitproberen van verschillende sporten en culturele activiteiten helpt kinderen bij het vinden van een leuke hobby die bij hen past. Dat is de gedachte achter High 5, georganiseerd door de jeugdsportcoördinator van de gemeente Baarn in samenwerking met een groot aantal verenigingen en organisaties. Bij Crescendo kunnen kinderen hun creatieve en muzikale vaardigheden ontdekken en ontwikkelen. Speciaal voor de High 5 zijn korte kennismakingscursussen ontwikkeld van vier lessen voor in totaal zes euro. Crescendo geeft lessen in blokfluit spelen en slagwerk. De lessen worden gegeven in de periode van 29 maart-21 april aan de Plataanlaan 3 in Baarn. Mocht een cursus op het aangeboden dag/tijdstip niet uitkomen, dan kan in overleg een alternatieve dag/tijdstip worden afgesproken.

Blokfluitflessen worden gegeven op de woensdagmiddagen 29 maart, 5, 12 en 19 april. De lessen duren van 15.00 uur tot 15.30 uur. De docente is Laura Spek. De  slagwerklessen zijn op de vrijdagavonden 31 maart, 7, 14 en 21 april van 19.00 uur tot 19.30 uur, gegeven door docent Jaap Firet. Informatie over de cursussen en aanmelden gaat via www.activity4kids.nl/culture4kids/baarn. Voor vragen over de cursussen bij Crescendo: 06-48381240.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie