In de blokfluitklas leer je noten lezen en samen muziek maken.
In de blokfluitklas leer je noten lezen en samen muziek maken. Pieter Bax Fotografie

High 5 bij Muziekvereniging Crescendo

14 maart 2022 om 15:35 Muziek

BAARN Deze week start de kennismakingscursus High 5. Kinderen kunnen verschillende sporten of muzieklessen uitproberen die hen helpt bij het vinden van een leuke hobby. Kennismaken gaat in korte cursussen van vier lessen voor in totaal 6 euro per cursus. Deze cursussen zijn bedoeld voor leerlingen van de basisschool. Aanmelden gaat via www.activity4kids.nl/culture4kids/baarn.

Muziekvereniging Crescendo biedt de cursussen blokfluit en slagwerk aan

Blokfluitdocente Laura Spek laat je in groepsverband ervaren hoe leuk het is om samen noten te leren lezen en samen muziek te maken. Een blokfluit en een muziekboek krijg je tijdens deze cursus in bruikleen. Deze cursus is op de dinsdagmiddag 15, 22, 29 maart en 5 april; van 15.35 uur tot 16.05 uur. Slagwerkdocent Jaap Firet geeft in groepsverband slagwerkles. In vier lessen worden verschillende ritmes aangeleerd en speel je al meteen op verschillende slagwerkinstrumenten. Trommelstokken krijg je tijdens deze cursus in bruikleen. De cursus is op vrijdagavond 18, 25 maart en 1 en 8 april van 19.00 uur tot 19.30 uur. Beide cursussen vinden plaats in het verenigingsgebouw van Crescendo aan de Plataanlaan 3 in Baarn.

De blokfluitklas en de slagwerkgroep maken onderdeel uit van de muziekschool van Crescendo. Voor meer informatie over muziek maken bij Crescendo: 

www.crescendobaarn.nl.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie