Afbeelding
Eigen foto

High 5 in het voorjaar; Kinderen maken voordelig kennis met sport en cultuur

25 februari 2023 om 06:51 Sport

BAARN Ook dit voorjaar kunnen kinderen op zoek naar de sport die bij hen past of naar hun creatieve talent, in het kader van ‘High 5’. In samenwerking met een groot aantal verenigingen zijn er weer allerlei kennismakingslessen voor sport, dans, Scouting en muziek georganiseerd. 

Alle lessen zijn leuk en leerzaam. Kinderen kunnen zo zowel hun sportieve als hun creatieve en muzikale vaardigheden ontdekken en ontwikkelen. Het uitproberen van verschillende sporten en activiteiten helpt kinderen bij het vinden van een leuke hobby die bij hen past. Kennismaken gaat in korte cursussen van vier lessen voor maar 6 euro per cursus. De lessen worden altijd na schooltijd gegeven. Er is een grote variëteit aan cursussen: badminton, turnen, dansen, ballet, jiu jitsu, dammen, tennis, tafeltennis, kickboksen, judo, handbal, zwemmen, volleybal, hockey, musical- en diverse muzieklessen.

De cursussen zijn bedoeld voor leerlingen van de groepen 1 tot en met 8 van de basisschool, die kennis willen maken met een (nieuwe) sport of culturele activiteit. Voor sommige cursussen geldt een leeftijdsgrens. Deze staat aangegeven op de speciale websites voor informatie en aanmelden.

INFORMATIE Informatie over de cursussen en aanmelden gaat via de websites www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn (externe link voor sport) en www.activity4kids.nl/culture4kids/baarn (externe link voor cultuur & muziek). Onder ‘High 5 voorjaar 2023’ staan alle cursussen waar men uit kan kiezen dit voorjaar. Als u op de activiteit klikt, verschijnt meer informatie over de cursus. Voor aanmelden moet u zich eerst hebben geregistreerd op de website. Dat doet u door rechts bovenin op ‘registreer’ te klikken en vervolgens de gegevens in te vullen. Daarna wordt er een e-mail met gebruikersnaam en wachtwoord toegezonden. Heeft uw kind al eerder meegedaan aan een activiteit via deze website dan kunt u direct inloggen. Vragen? mail naar r.kieft@baarn.nl of bel 06-28596129.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie