‘Er valt straks echt wat te kiezen in Lage Vuursche’

16 jan 2022, 09:00 Mensen
John Spijkerman
Inwoners van Lage Vuursche hebben de loterij gewonnen dat ze hier mogen wonen, vindt Jeroen van den Berg.
Inwoners van Lage Vuursche hebben de loterij gewonnen dat ze hier mogen wonen, vindt Jeroen van den Berg.

BAARN ‘Het verlies van het theehuis’ aan de Vuurse Steeg beschouwt Jeroen van den Berg als absoluut dieptepunt tijdens zijn voorzitterschap. Toch kijkt hij terug op een goede tijd als voorzitter van de Contactcommissie Lage Vuursche. Nu mogen anderen het stokje overnemen.

Met een gerust hart vertrekt Van den Berg, na tien jaar lid te zijn geweest van de contactcommissie. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart stemmen inwoners van Lage Vuursche ook voor een nieuwe contactcommissie, een soort dorpsraad. ,,Het maximum aantal leden van de contactcommissie is 7 en zoals het nu lijkt, zijn er 10 kandidaten.’’ Het betekent dat er straks echt wat te kiezen valt. ,,Er zijn mensen die zich gekandideerd hebben, die hier pas anderhalf jaar w..

Vliegen in een Spitfire was altijd een jongensdroom van Jeroen van den Berg.

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.