Weer directeur Paleis Soestdijk weg

15 dec, 12:00 Maatschappelijk Paleis Soestdijk Baarnsche Courant
Frans van der Avert.
Frans van der Avert.

BAARN Paleisdirecteur Frans van der Avert vertrekt na bijna drie jaar bij Paleis Soestdijk. Een opvolger wordt nog gezocht. Van der Avert begint een eigen bedrijf en zal als strategisch adviseur aan Made by Holland verbonden blijven. 

Van der Avert moest stakeholders aan zich binden die met de MeyerBergman Erfgoed Groep het Made by Holland concept tot een succes wilden maken. Bedrijven met innovatieve uitvinden en onderwijsinstellingen die studenten opdrachten op, of voor het paleis willen laten uitvoeren. Dat deed hij met groot enthousiasme, maar zijn opdracht werd ernstig bemoeilijkt omdat vier jaar na de aankoop nog steeds onduidelijk is wanneer de renovatie start, laat staan wanneer Made by Holland van start kan gaan.

De tweede paleisdirecteur van Soestdijk vertrekt. Nadat bijna drie jaar geleden Floris de Gelder zijn vertrek aankondigde, vertrekt nu Frans van der Avert.  Bijna het hele team Soestdijk is daarmee in de afgelopen vier jaar gewijzigd. Naast de di..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.