Kritiek in VVD over paleis Soestdijk

3 mrt, 18:30 Politiek Paleis Soestdijk MBE
Eigenaresse Maya Meijer Bergmans voor Paleis Soestdijk.
Eigenaresse Maya Meijer Bergmans voor Paleis Soestdijk.

BAARN Baarnaar Robert Sinke wil van zijn partij, de VVD, weten waarom ze zich zo hard maakt voor het dossier Soestdijk. Nadat hij eerder om een discussiebijeenkomst vroeg om te praten over de toekomst van het paleis en de opstelling van de liberalen, heeft hij nu tientallen vragen opgesteld.

Fractievoorzitter Suzanne Oortman Gerlings is niet gecharmeerd van de actie. Het raadslid: ,,Ik ben elf jaar actief in de VVD Baarn en heb nog nooit kennis mogen maken met die meneer. De VVD is altijd voor overleg. Wel willen we even wachten op de nieuwe voorstellen van de MeyerBergman Erfgoed Groep (MBE) over de woningbouwplannen in het bos.”

Sinke vindt dat te lang duren. Hij wil binnen enkele weken overleg. De Baarnaar zegt mede namens andere kritische leden te spreken, onder andere uit Soest.

Discussie over opstelling liberalen in Soestdijk dossier

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.