Ellis Middelveld doet ook mee aan de route.
Ellis Middelveld doet ook mee aan de route. Ellis Middelveld

Kunst Kijk Route Baarn

24 november 2020 om 12:00 Kunst

BAARN De Kunst Kijk Route duurt nog tot het einde van de maand. Door de overheid zijn er weer versoepelingen aangekondigd en dat is goed nieuws voor iedereen die de kunstwerken wil bekijken. Je mag nu namelijk weer met 4 mensen naar buiten, als je 1,5 meter afstand bewaart. En de ateliers zijn weer geopend: de ateliers aan huis mogen 3 mensen per dag ontvangen en voor de ateliers en galeries in de Laanstraat gelden dezelfde regels als voor winkels.

Dus trek de wandelschoenen aan of spring op de fiets en bekijk meer dan 60 kunstwerken op ruim 50 verschillende locaties. Op elke locatie is er een kunstwerk te zien, een mooi object in de vensterbank of juist een groot werk in de tuin. Soms zijn de werken klein en kunt u het beste even de tuin inlopen om het van dichtbij te bekijken.

PLATTEGROND De plattegrond is te vinden op www.zomerkunstbaarn.nl. Hier vind je alle locaties, de openingstijden van galeries en ateliers en achtergrondinformatie over de kunstenaars. Een geprinte plattegrond vind je bij VVV Baarn (Stationsplein 74) en in diverse winkels in de Laanstraat (o.a. Wim Hogeveen Mannenmode en Galerie DepARTure).

Dus stel je eigen kunstroute samen of geef je op voor de rondleiding op zaterdag 29 november. De rondleiding wordt georganiseerd door CultureClick en kost € 15,-- per persoon. Vanwege de corona-maatregelen is er plek voor een klein aantal mensen, dus snel aanmelden is noodzakelijk. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Willemijn van Helbergen: vanhelbergen@cultureclick.nl

KABOUTER KUNST ROUTE Voor de allerkleinsten is er een Kabouter Kunst Route in de Laanstraat. In 12 etalages zijn kabouters komen wonen en die hebben hun eigen kunstroute gemaakt. Doe de speurtocht en doe mee met de tekenwedstrijd en maak kans op een tuinkabouter.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie