Afbeelding

Aanmelden Kunst Kijk Route Baarn kan tot 19 oktober

12 oktober 2020 om 10:08 Evenementen

BAARN Iedereen kent de Baarnse kerststallenroute; slenterend door onze straatjes de mooiste stallen bewonderen. Dit najaar kunt u in november al op pad langs de nieuwe Kunst Kijk Route, een nieuw initiatief van Stichting Cultureel Festival Baarn. Wandel langs ateliers en huizen van Baarnse kunstenaars en bewonder hun kunst op veilige afstand.

Op elke locatie is kunst te zien in alle soorten en maten: een mooi object in de vensterbank, een groot werk in de tuin of een schilderwerk voor het raam. Zo rijgt zich een gevarieerde fiets- en wandelroute door Baarn. Eind oktober komt een plattegrond beschikbaar met alle locaties en openingstijden van ateliers.

Meedoen als kunstenaar op de Kunst Kijk Route? Aanmelden kan tot 18 oktober via het formulier op www.zomerkunstbaarn.nl/doe-mee. Het inschrijfgeld bedraagt €5 als bijdrage in de promotiekosten.

De Kunst Kijk Route is een initiatief van Stichting Cultureel Festival Baarn, een stichting zonder winstoogmerk. Het organiseren van de Kunst Kijk Route is geen kleinigheid. We zijn daarom ontzettend blij met alle mogelijke (financiële) steun. Sponsoren zijn warm welkom. Neem daarvoor contact op met Samara van der Burgh via info@zomerkunstbaarn.nl

Bij kunstenares Nadine Rol.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie