De familiefilm wordt zaterdag vier keer vertoond in De Speeldoos.
De familiefilm wordt zaterdag vier keer vertoond in De Speeldoos. Grote Sinterklaasfilm

De grote Sinterklaas familiefilm in de Speeldoos

27 november 2020 om 07:05 Film

BAARN Theater de Speeldoos Baarn vertoont zaterdag 28 november de familiefilm ‘De grote Sinterklaasfilm’ maar liefst vier keer. Bram van der Vlugt kruipt nog één keer in de huid van Sinterklaas en wordt ondersteund door een kleurrijke cast van Pieten en bijfigurenDeze film is geschikt voor het hele gezin en wordt vertoond om 10.00, 13.00, 16.00 en 19.00 uurOok op woensdag 2 december is De Grote Sinterklaasfilm nog een keer te zien. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. 

Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?

De Grote Sinterklaasfilm is een zeer charmante kinderfilm met naast de enige échte Sinterklaas rollen van onder meer Erica Terpstra als de burgemeester, en de cameo van ‘s lands bekendste misdaadbestrijder aan het einde van de film zal de ouders zeker laten lachen.

Deze film wordt zonder pauze vertoond.Filmkaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl/film voor € 8,50 per kaart. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Na online betaling worden de tickets per e-mail verstuurd. Conform het coronaprotocol dienen kaarten van tevoren aangeschaft te zijn.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie