Dit krachtige drama, met prachtig spel tussen Annette Bening en Bill Nighy is een fraaie observatie over liefde en afhankelijkheid.
Dit krachtige drama, met prachtig spel tussen Annette Bening en Bill Nighy is een fraaie observatie over liefde en afhankelijkheid. Robert Viglasky

Bill Nighy laat prachtig spel zien in film Hope Gap

27 september 2020 om 09:19 Film

BAARN Maandag 28 september laat actrice Annette Bening in Hope Gap alles zien wat ze in huis heeft. Dit krachtige drama, met prachtig spel tussen Annette Bening en Bill Nighy is een fraaie observatie over liefde en afhankelijkheid. Theater de Speeldoos vertoond Hope Gap zowel ’s middags om 14.00 uur als ’s avonds om 20.15 uur.

Grace (Annette Bening) en Edward (Bill Nighy) wonen in een klein dorp bij de klif van Hope Gap en zijn 29 jaar getrouwd. Als hun zoon Jamie een weekend komt logeren vertelt zijn vader hem dat hij van plan is om nog dezelfde dag zijn moeder te verlaten. Het eens zo hechte gezin wordt nu geconfronteerd met een nieuwe situatie waarin emoties als ongeloof, woede, onmacht maar ook hoop elkaar kruisen.

Hope Gap is gebaseerd op eigen ervaringen van regisseur en scenarist William Nicholson. Zwaargewichten Anette Bening en Bill Nighy zetten een ijzersterke prestatie neer en het gekozen perspectief om de scheiding vanuit een volwassen kind te bezien zorgt voor een gevoelig en onderzoekend drama met goed gedoseerde humor. De prachtige achtergrond met ongerepte kliffen en helblauwe kustwateren maakt deze film een lust voor het oog.

Deze film wordt zonder pauze vertoond.

KAARTEN Hope Gap (AL) is op maandag 28 september om 14.00 & 20.15 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Filmkaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl/film voor € 10,50 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 11,50. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten. Conform het coronaprotocol dienen kaarten van tevoren aangeschaft te zijn; de theaterkassa is op de avond van de voorstelling niet geopend voor last-minute (anonieme) kaartverkoop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie