Samen met schooldirectrice Dreus staat Mees Kees voor een nieuwe uitdaging.
Samen met schooldirectrice Dreus staat Mees Kees voor een nieuwe uitdaging.

Voorjaarsvakantiefilm Mees Kees

22 februari 2020 om 07:33 Film

BAARN Mees Kees is de leukste meester van Nederland. Ietwat slungelig en onhandig, maar ook lief en grappig. Zijn manier van lesgeven is anders dan anders, maar juist dat maakt hem favoriet bij al zijn leerlingen. Samen met de strengste directrice van Nederland neemt hij je mee in een avontuur vol liefde, dans en gekke schoolfeesten. Samen met schooldirectrice Dreus staat Mees Kees namelijk weer voor een nieuwe uitdaging.

De school waar Mees Kees lesgeeft bestaat 50 jaar en directrice Dreus besluit dit te vieren met een groot galafeest. In klas 6b wordt het opeens heel spannend wie met wie naar deze dansavond gaat. Tobias is zo verlegen dat hij Hasna niet durft te vragen en Hasna heeft andersom precies hetzelfde probleem. Mees Kees zou ze wel willen helpen, maar heeft zijn eigen zorgen. Marie Louise heeft hem voor zijn verjaardag een ballonvaart cadeau gegeven, maar Mees Kees heeft vreselijke hoogtevrees! Kan Mees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en Tobias redden zodat het feest doorgaat? Gelukkig steunt de hele klas hem. Zij durven ook veel dingen niet. Zoals dansen op het schoolfeest!

Mees Kees In De Wolken is alweer het vijfde deel van de succesvolle Mees Kees filmreeks, die in totaal al meer dan 2,5 miljoen bezoekers in de bioscoop heeft weten te trekken. Ook dit vijfde deel is weer een groot succes en heeft met 100.000 bezoekers inmiddels de status van Gouden Film weten te bereiken. De Mees Kees films zijn gebaseerd op de populaire boekenreeks geschreven door Mirjam Oldenhave.

Deze film wordt zonder pauze vertoond.

Mees Kees in de wolken (AL) is op woensdag 26 februari om 14.00 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Filmkaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl/film voor € 8,50 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 9,50. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen in de Grote Zaal te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie