Afbeelding
Hans Veltmeijer

Paaseieren zoeken door kinderen in centrum van Baarn doorslaand succes

2 april 2024 om 20:30 Evenementen

BAARN Op de zaterdag voor Pasen organiseerde de coöperatie van centrumwinkeliers een activiteit voor kinderen: ‘Zoek de eierdoosjes’. Door de winkelstraten en in de Pekingtuin lagen meer dan 250 eierdoosjes verstopt. Soms eenvoudig in het zicht maar op andere plekken moeilijker op te sporen, bijvoorbeeld achter uitgestalde handelswaar voor een winkel.

Wie er een vond, kon daarmee nadien op de Brink een prijsje in ontvangst nemen. Het liep storm. Rond 10.30 uur waren vrijwel alles doosjes gevonden en ingewisseld. Dat leverde wat teleurgestelde kinderen op die niets hadden kunnen vinden. Maar er waren vooral heel veel blije gezichten, omdat de activiteit zo geslaagd was. Zoals het meisje op de foto dat trots haar groene eierdoosje toont.

In de Laanstraat was het aangenaam druk. Kinderen, ouders en organisatoren waren allen vol lof. Daniëlle en Roderick van Gendt stonden namens de organiserende winkeliers in de muziektent op de Brink de doosjes in ontvangst te nemen en een chocolade paashaas of ei aan de gelukkige vinder terug te geven. ,,Een onwijs leuke actie”, noemen zij het. ,,We hadden voor alle jonge deelnemers een cadeautje.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie