logo van het bedrijf
logo van het bedrijf bas spikman

Kom figureren op 18 juli bij onze film-opnames

Activiteiten Deel je nieuws

Wij zijn You are my Sunshine. Non-profit Social Entrepreneurship omdat we geloven in een wereld waarin roze prinsessen gek zijn op coding, science & problem solving. Een wereld waarin ze zelf hun raketten bouwen, technologieën ontwikkelen en algoritmes schrijven. Onze missie is om deze wereld te helpen realiseren.

Wij ontwikkelen oplossingen met als design principle: meisjes zijn al perfect. Hen nu centraal plaatsen in concepten voor speelgoed, boeken en rolmodellen is de basis leggen voor hun centrale plek straks in de technologische revolutie. Wij brengen geen meisjes naar technologie, wij brengen technologie naar meisjes!

Om deze boodschap kracht bij te zetten, gaan we op 18 juli een video opnemen waarin we laten zien dat meisjes van nature juist super goed overweg kunnen met techniek en technologie! De setting: Koningsdag 2022, 3 meisjes op een rij verkopen bij hun standje hologrammen, limonade en 3d-geprinte eenhoorns.

Details:

-        18 juli 2020

-        start 13.00-15.00 uur

-        locatie Steijnlaan 7 in Baarn

-        dresscode: je meest feestelijke koningsdag outfit

Vind je het leuk om ons te helpen onze missie in beeld uit te drukken? Meld je dan aan als figurant op https://www.youaremysunshine.nl/video! De scene speelt zich volledig buiten af en uiteraard conform de Corona richtlijnen.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar oranje spullen om de straat te versieren alsof het echt koningsdag is. Heb je spullen die we een paar dagen mogen lenen? Ook dit kun je kwijt op onze website, dan nemen we contact met je op!

Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage!

advertentie
advertentie