Dag voor 'bonusmoeders'.
Dag voor 'bonusmoeders'. Eigen foto.

Dag voor bonusmoeders in Baarn, zaterdag 1 april

24 januari 2023 om 10:26 Achtergrond

BAARN Liesbeth Kasperink van Bonusmoeders en Irma Huis in ‘t Veld van plusmama hebben een missie en dat is vrouwen in een samengesteld gezin een hart onder de riem steken. 

Dag in Baarn voor vrouwen in samengesteld gezin

Als ‘kinderloze’ vrouw in het samengestelde gezin weten zij als geen ander hoe waardevol deze steun kan zijn. Ze richtten allebei een platform op, waarbij ze vrijwillig tips, adviezen en verhalen delen, maar ook door fysiek bijeenkomsten te organiseren. Zaterdag 1 april organiseren ze opnieuw een dag speciaal voor stiefmoeders, cadeaumoeders, liefmoeders, plusmoeders, bonusmoeders mét of (nog) zonder eigen kinderen.

Irma Huis in ‘t Veld, oprichtster plusmama.nl: ,,We hebben plek voor 36 deelnemers. Deze groep verdelen we in vier groepen met gelijkgestemden. Dit zodat iedereen in contact kan komen met vrouwen die als geen ander begrijpen in welke situatie jij je bevindt. Gedurende het grootste gedeelte van de dag trek je met elkaar op, waardoor je ook echt de verbinding met elkaar kunt aangaan.”

Liesbeth Kasperink, oprichtster bonusmoeders: ,,Dit wordt ons derde event en de ervaring leert dat onze deelnemers aan het eind van deze dag met veel energie en een lach op hun gezicht naar huis keren. Dit neemt niet weg dat er ook tranen rollen gedurende deze dag, maar het feit dat je niet alleen bent en je zoveel herkenning en steun bij elkaar vindt is onbetaalbaar.”

Het programma van deze dag is onder begeleiding van uiteenlopende coaches; Peggy Kruin, Jeanette Hultzer, Marieke Jansen, Jolijn Fiddelaers, Marlies van Hal en Yvette van den Berg.

In 2022 organiseerden Irma en Liesbeth al eerder twee events. Eén in Limburg en de ander in Almere. Dit keer vindt het plaats in Baarn. Irma: ,,Onze eerste events waren zo’n succes, dat we het iedereen gunnen om hierbij aanwezig te kunnen zijn.”

Voor meer informatie over dit event, dat wordt gehouden op Groot Kievitsdal, op: plusmama.nl/webwinkel en/of kasperink.com

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie