Tony Brosi weet dat het een moeilijk vervolg van het seizoen wordt.

Eemboys verliest zonder grensrechter

28 januari 2023 om 17:21 Voetbal

BAARN Ook na de winterstop heeft Eemboys het tij nog niet weten te keren. Op bezoek bij Faja Lobi werd het 6-0. Tot aan de rust wisten de Baarnse voetballers de schade beperkt te houden tot 2-0.

,,We hadden zelfs nog drie kansen, maar die gingen er dus niet in’’, zag trainer Tony Brosi. Na de 3-0 in de 55e minuut was het gezet redelijk gebroken. Ook kwamen de eerste krampen al op na een uur spelen. ,,Dan wordt het lastig als je maar met z’n elven, waarvan één uit het vierde, bent.’’

Die elf spelers mochten wel allemaal worden opgesteld, wat betekende dat er geen grensrechter was. ,,Dat had ik nog nooit meegemaakt. We hebben dat van tevoren bij de scheidsrechter voorgelegd, dat er daarvoor niemand mee was. Het was of met tien spelers en een vlagger of met zijn elven zonder vlagger. De scheidsrechter ging mee in dat laatste scenario.’’

Dat kostte mogelijk nog een doelpunt. Brosi: ,,Ik denk namelijk dat de 4-0 buitenspel was. Ik voelde me niet geroepen om zelf te vlaggen.’’