Loterijmeester Nico Kamminga en Helene van Gelder van SAM2 koesteren de samenwerking.
Loterijmeester Nico Kamminga en Helene van Gelder van SAM2 koesteren de samenwerking. Nico Kamminga

Opbrengst Baarnse Tenniskampioenschappen voor SAM2

Tennis

BAARN Vanavond start de verkoop van loten voor de traditionele loterij tijdens de finaledag van de Baarnse Tenniskampioenschappen. De opbrengst van de loterij is bestemd voor SAM2. Deze sympathieke Baarnse vrijwilligersorganisatie doet iets extra’s voor mensen met een minimum inkomen iets extra’s. Geen geld, maar bijvoorbeeld een fiets, een dagje uit, een abonnement op de bieb of een krant, een lidmaatschap van een sportvereniging of iets heel anders.

Loterijmeester Nico Kamminga onderhoudt nauwe banden met SAM2 en hij is positief verrast over de signalen die hij meekrijgt van Helene van Gelder en Bert van der Herberg van SAM2: ,,We kennen elkaar als sinds 2016. Het is goed om te horen dat ook tijdens de coronaperiode en ook nu nog veel goed werk wordt gedaan. Een organisatie als SAM2 is, hoewel je soms zou denken dat armoede in Baarn nauwelijks bestaat, nog steeds heel nuttig en nodig.” 

Helene van Gelder: ,,We zijn altijd blij met deze aandacht. Uiteraard is de opbrengst van de loterij zeer welkom en bovendien worden we hiermee steeds weer wat bekender.” 

Het prijzenpakket van de loterij is dit jaar uitgebreider dan ooit dankzij de bijdragen van verschillende sponsors.

advertentie
advertentie