Indoor tennisclinic voor de jeugd van De Geeren
Indoor tennisclinic voor de jeugd van De Geeren btv De Geeren

Nieuwe tennisschool voor Btv De Geeren

15 maart 2023 om 23:13 Sport Deel je nieuws

De Baarnse tennisvereniging De Geeren heeft een nieuwe tennisschool. De trainingen worden vanaf 1 april niet meer door Sportivun worden verzorgd. Deze organisatie zal zich weer meer richten op sportkampen en andere sportactiviteiten. De vereniging bedankt Sportivun voor 5 jaar samenwerking en tennistraining.

House of Tennis is vanaf het nieuwe buitenseizoen de nieuwe tennisschool. Zij verzorgen al bij diverse andere tennisverenigingen de trainingen. House of Tennis zal tennisevenementen organiseren en lessen op ieder niveau aanbieden bij de vereniging. De nieuwe hoofdtrainer, Richard Musters, beschikt over een A, B en C licentie wat inhoudt dat hij les kan geven aan spelers met speelsterkte 2 t/m 9. Bij voldoende inschrijvingen zal ook Joep de Bruin les blijven geven bij de vereniging.

Tijdens het afgelopen jeugd indoor tennistoernooi (zie foto) op zondag 12 maart konden de jeugdleden alvast op een sportieve manier kennis maken met de nieuwe trainer. Richard en Joep verzorgden een clinic waaraan enthousiast werd deelgenomen. En ook al is het niet zichtbaar op de foto. Er is ook nog flink getennist in de hal!

Interesse om zelf ook een balletje te (leren) slaan? En nieuwe vaardigheden op de baan te leren? De inschrijving voor jeugd en seniorleden voor tennisles vanaf 3 april is al geopend. Je kunt je nog tot 25 maart aanmelden via Yourtennis . 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie