Huldiging erelid Jeroen de Vooght door voorzitter Jeroen Dirks.
Huldiging erelid Jeroen de Vooght door voorzitter Jeroen Dirks. Henk van der Molen

Grandioos lustrumfeest voor 40-jarig BC Inside ‘82

Overig

BAARN Afgelopen zaterdag vierde Badminton Club Inside ’82 haar 40-jarig bestaan met een mooi lustrumfeest in Racketcentrum De Geeren.

‘s Middag werd een toernooitje gespeeld waar alle leden en oud-leden aan deel konden nemen, waaronder een hoop jeugdleden. waar ook nog leuke prijzen voor konden worden gewonnen. Naast een prijs voor de winnaar was er ook een prijs voor de grootste verliezer en werden er drie prijzen eerlijk verloot.

BARBECUE Nadat men zich snel kon verkleden voor het ‘Proud to be Fout’ feest, kwam iedereen weer samen voor de barbecue. Met ruim 100 leden en oud-leden werd er heerlijk gegeten, gedronken en bijgepraat.

Ondertussen werd de Obed-beker uitgereikt aan het best presterende competitieteam van dit seizoen door TC-voorzitter Vincent Rooker. Dit jaar werd hij uitgereikt aan Team 2 met Ralph Oostheim, Lucas van Ommen, Pepijn Lichtendahl, Pien de Vooght en Pleuntje van den Tweel.

MARTIJN GRÄVE Voorzitter Jeroen Dirks nam daarna het woord om twee leden goed in het zonnetje te zetten. Martijn Gräve werd benoemd tot Lid van Verdienste voor zijn vele jaren inzet voor de vereniging, zowel in het bestuur als het geven van trainingen. 

JEROEN DE VOOGHT Tot zijn grote verrassing werd het clubicoon Jeroen de Vooght benoemd tot erelid. Zijn inzet voor de club is niet in één zin te vatten. Zo was hij onder andere voorzitter van het bestuur, voorzitter Technische Commissie en trainer voor jeugd en senioren. Zijn hart ligt bij goede technische begeleiding om mensen verder te brengen en beter te leren badmintonnen. Als voorzitter heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de succesvolle fusie met Badminton Vereniging Eemnes. Jeroen was zichtbaar ontroerd door deze speciale benoeming.

Daarna barste het feest echt los met een optreden van volkszangeres Kimberley en werd er tot in de late uurtjes gedanst bij de muziek van DJ Robbie Luke.

Het was nog lang onrustig in De Geeren.

Dansen feestje ‘Proud to be Fout’.
Badmintontoernooitje met als afsluiter ‘Rondom het net’.
advertentie
advertentie