Afbeelding

Twee teams van BC Inside ’82 op plek 2

10 februari 2024 om 18:00 Badminton

BAARN Waar team 1 zich op de laatste dag veilig speelde in de 4e divisie draaiden de twee andere teams mee in de bovenste regionen.
Het herenteam (foto) nam het de veertiende en laatste speelronde op tegen Almere 2. Jeroen Dirks en Ralph Oostheim begonnen met een ‘valse start’, ze werden in drie sets verslagen. Daarna stond er geen maat meer op de ervaren mannen. Sander Coppoolse en Arthur Pollen walsten met 21-7 en 21-12 over hun opponenten heen. Ralph en Jeroen revancheerden zich in het enkelspel door in twee sets te zegevieren. De overige partijen waren ook een prooi voor Inside. Eindstand 7-1. Hiermee bezetten ze tweede plaats. Er werd dit seizoen slechts tweemaal verloren van kampioen Hoevelaken.

Team 2 (8e divisie) wist ook beslag te leggen op de tweede plaats. Na de knappe 4-4 een week eerder tegen kampioen Loosdrecht werd Selby 1 (Soest) met 7-1 verlagen in de eigen Geerenhal.
De jonge, Feline Lichtendahl maakte haar debuut op seniorenniveau. Samen met Anneke Dingemanse won ze het dubbelspel, gevolgd door een knappe driesets winst in het enkelspel. Ook met Edwin van Brakel was ze in het mixdubbel succesvol.
Rond Wildenburg was deze avond ook goed op stoom, zonder setverlies wist hij zijn drie partijen binnen te slaan. Anneke is het hele seizoen al goed in vorm, zij won 24 van haar 29 wedstrijden.
Dit team bestaat verder uit Claudia van Moorst. Zij viel halverwege de competitie uit met een nare blessure en hoopt dit kalenderjaar weer haar rentree te maken. Kirsten Wildenburg kende haar comeback, 10 jaar na dato heeft zij het speelplezier weer helemaal teruggevonden. Dit seizoen won ze 16 van haar 32 wedstrijden.

Over 2 weken start de landelijke voorjaarscompetitie, hieraan zal Inside met 7 teams deelnemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie