Terwijl zo beetje heel politie Eemland aanwezig was, bij en nabij de wedstrijd Spakenburg - PSV vlogen meerdere politieauto's uit Gooi en Vechtstreek dinsdagavond met grote spoed naar het politiebureau aan de Eemnesserweg in Baarn.
Terwijl zo beetje heel politie Eemland aanwezig was, bij en nabij de wedstrijd Spakenburg - PSV vlogen meerdere politieauto's uit Gooi en Vechtstreek dinsdagavond met grote spoed naar het politiebureau aan de Eemnesserweg in Baarn. Caspar Huurdeman

Update: Consternatie bij politiebureau in verband met achtervolging

5 april 2023 om 10:45 Overig

BAARN Terwijl zo’n beetje heel politie Eemland aanwezig was, bij en nabij de wedstrijd Spakenburg - PSV dinsdagavond vlogen dinsdagavond meerdere politieauto’s uit Gooi en Vechtstreek rond 21.00 uur met grote spoed naar het politiebureau aan de Eemnesserweg in Baarn. Een persoon had gemeld dat het achtervolgd werd en was door de politie geadviseerd om naar het bureau te komen. Omdat niet duidelijk was hoe gevaarlijk de situatie was, is besloten met flink geschut uit te rukken. Voor het bureau stonden vijf politiewagens waaronder twee van politie hondengeleiders. Binnen en buiten het bureau werd gesproken met meerdere personen. De persoon die achtervolgde, werd op het politiebureau ingerekend. Een Volkswagen Golf werd grondig onderzocht, ook onder de motorkap. De politie voorlichting vertelde dat er zich een conflict had afgespeeld in de relationele sfeer. Later op de avond is de verdachte heengezonden omdat het slachtoffer besloot geen aangifte te doen. Het is nog niet bekend of er Baarnaars betrokken waren bij het gebeurde. Politie Gooi en Vechtstreek stond Eemland bij vanwege de halve finale van de KNVB beker die in Spakenburg speelde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie