Afbeelding
KOT

Buitengewoon optreden KOT-biljarter Remco Haye

20 januari 2023 om 11:32 Overig

BAARN Er stond voor het libre team van KOT afgelopen woensdag een thuiswedstrijd op het programma tegen het uit Harderwijk afkomstige DOS.

Na een winterstop van enkele weken kwam Erik van de Weerd als eerste aan de biljarttafel te staan. Erik die in zijn eerste vijf beurten al 50% van zijn te maken caramboles bij elkaar had gespeeld was van plan om zijn wedstrijd in korte tijd tot een goed einde te brengen, maar nadat hij hij een paar beurten verder was kreeg hij echter last van fysieke problemen en op kracht wist hij zijn wedstrijd nog wel mede door het sterke begin toch de overwinning veilig te stellen 12-6.

Erik moest vroegtijdig de speellocatie verlaten en zijn medespelers en tegenstanders geschrokken achterlaten.

Gelukkig ging het de volgende morgen stukken beter en Erik gaat er van uit om er volgende week weer bij te zijn.

Na zo’n half uurtje uitstel mocht Henk Voigt zijn wedstrijd proberen tot een goed einde te brengen, echter wist hij deze avond niet de juiste oplossingen te vinden tegen een goed spelende tegenstander, Henk moest zijn meerdere erkennen en verloor zijn wedstrijd met 5-12.

Remco Haye wist zijn wedstrijd winnend af te sluiten met 12-8 maar hoe deze eindstand tot stand kwam was buitengewoon.

De tegenstander van Remco speelde een fraai moyenne van 6.18 en was nog maar 12 caramboles verwijderd van de overwinning waar Remco er nog 43 van verwijderd was. Na een misser van zijn opponent kwam Remco aan tafel en ging er pas vanaf nadat hij resterende 43 caramboles had voltooid, met een moyenne van 8.18 sleepte hij de overwinning van 12-8 binnen. 

Een gelukkige Remco nam de felicitaties dankbaar in ontvangst. KOT-DOS 29-26.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie