Het team van KOT.
Het team van KOT. Privéfoto

Teleurstellende week Baarnse biljarters

Overig

BAARN Robert Briér uitbater van Café de Verfrissing verwelkomde de tegenstanders van het driebandenteam van KOT met een vers gezet bakkie koffie waardoor de heren van Radio uit Almere zich gelijk thuis voelde in deze gezellige thuislocatie van KOT.

De in goede vorm verkerende Guus vd Ploeg moest als eerste de keu ter hand nemen, dat hij nog steeds in goede vorm verkeerde liet hij wederom zien met een mooie 12-8 overwinning. Remco Haye die net de overwinning aan zijn neus voorbij zag gaan met 9-12 kwam slechts twee caramboles te kort maar hij was tevreden met zijn vertoonde spel.  

Ook de ervaren Ernst Quispel ging deze avond koppie onder met 8-12, Ernst was duidelijk niet tevreden met zijn spel, Ernst speelt bijna wekelijks zo tussen de 0.70 en 0.80 gemiddeld, helaas bleef hij er deze avond ver onder. Uitslag KOT -Radio 29-32

KOT 2, tevens het eerste libreteam, moeten zijn kampioensaspiraties op een lager pitje zetten, dinsdagavond moesten de heren van KOT  hun derde nederlaag van de vijf gespeelde wedstrijden van dit seizoen incasseren.

Na deze nederlaag van maar liefst 34-26 zijn zij afgezakt naar de degradatiezone.

Remco Haye die als een van de weinige zijn niveau na de coronatijd wist vast te houden maakt zich daar geen zorgen over want zijn medespelers in normale doen kunnen eenvoudig mee in deze klasse.

Zij moeten het zelfvertrouwen weer terug zien te krijgen want zij weten zelf dat het beter moet en dat ook kunnen, zij spelen tot nu toe te wisselvallig.

Met twee verlieswedstrijden van Remco 9-12, Henk 7-12 en een gelijkspel van Anton 10-10 kwamen zij niet verder dan 26 punten van de maximale 36 die er te halen zijn.

Komende twee weken ligt de competitie stil daar de bond voorwedstrijden voor het  persoonlijke kampioenschappen organiseert in alle spelsoorten en klasse, waarvan 3e klasse driebanden reeds is gespeeld.   

advertentie
advertentie