Afbeelding
BrinkArtists

Sven Hammond (Matthijs draait door) op 6 november om 15.00 uur in de Rank in Soest

13 oktober 2022 om 15:04 Overig Deel je nieuws

Orbi met Sven Hammond treedt opnieuw op in Soest, 

Op zondagmiddag 6 november aanstaande treedt Orbi op bij Concertpodium Soest. Orbi is een gelegenheidsgezelschap waarin onder meer Sven Hammond, bekend van het tv-programma Matthijs Gaat Door, op zijn Hammondorgel speelt.

Voorzitter Anton Belt vertelt: ‘Orbi trad al eerder op in de serie “Pop meets Classic” en dat was een groot succes. Op ons verzoek is Orbi bereid nogmaals een concert in Soest te geven. Daar zijn we enorm blij mee’. Het programma is nog niet bekend, maar dat publiceren we binnenkort. Orbi speelt arrangementen van Marijn van Prooijen van muziek van onder meer Muse en Pink Floyd.Orbi is een formatie die bestaat uit Bram van Sambeek (fagot), Rick Stotijn (contrabas), Marijn Korff de Gidts (drums, slagwerk), Sven Figee (ook bekend als Sven Hammond, op Hammondorgel).

Op zondag 6 november 2022 om 15:00 uur is het concert van Orbi. De concerten vinden plaats in De Rank (voormalige Wilhelminakerk) aan de Soesterbergsestraat 18 in Soest. Informatie over en kaartjes voor Orbi en de andere concerten zijn te koop via www.concertpodiumsoest.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie