Afbeelding
Politie Midden-Nederland

Politie zoekt pinfraudeur

3 december 2021 om 09:55 Overig

BAARN De politie is op zoek naar een nog heel jonge verdachte die met gestolen pinpassen maar liefst 10.000 euro steelt. De jongen in deze zaak is waarschijnlijk nog geen 18 jaar oud en is daarom in eerste instantie onherkenbaar in beeld. 

De pinpassen waar hij gebruik van maakt zijn met een oplichtingstruc gestolen van oudere mensen in Soest. Ze kregen het bekende telefoontje van een zogenaamde bankmedewerker die hen vertelde dat er fraude zou zijn gepleegd met hun bankrekening en dat iemand hun bankpas komt ophalen.

De jongen is dus nog jong, heeft een lichtgetinte huid en een slank postuur. Hij draagt een zwart T-shirt van The North Face en een zwart petje van DSQUARED. Hij staat te pinnen bij een geldmaat aan de Laanstraat in Baarn. Als hij niet wordt herkend (bijvoorbeeld aan zijn kleding of postuur) dan laat de politie hem volgende week wel herkenbaar zien. Heeft u of heb jij tips over deze jongen? Bel: 0800 - 6070 / 0800 - 7000. Woensdag was in de uitzending van Bureau Hengeveld aandacht voor de zaak. Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie