Afbeelding
Christine Schut

Vraag het aan Marijke Helwegen

7 januari 2021 om 13:00 Maatschappelijk

BAARN Ook in het nieuwe jaar gaat de ombudsvrouw van de Baarnsche Courant op pad. Heeft u als abonnee een vraag aan Marijke Helwegen? Stuur uw vraag via e-mail naar baarnschecourant@bdu.nl en wie weet wordt uw vraag uitgekozen en krijgt u persoonlijk tips van Marijke!

De Nationale Ombudsman kunt u inschakelen als u een klacht heeft over de overheid. De Baarnse ombudsman is er voor klachten over allerlei instanties. Maar niet alleen klachten. Ook als u hulp nodig heeft, kunt u een beroep doen op Marijke. Bijvoorbeeld als u tips wilt over de verzorging van uw huisdier, iemand zoekt die u kan helpen of als u wilt weten hoe u een bepaald gerecht klaarmaakt, Marijke staat paraat. ,,Een service die past in een vorstelijk dorp”, aldus de Baarnse mediapersoonlijkheid.

,,Ik ben geïnteresseerd in mensen en emoties. Als ik zelf een conflict heb, wil ik dat zo snel mogelijk oplossen, er niet mee blijven zitten. En ook als ik hulp nodig heb, wil ik dat dat snel wordt geregeld”, legt ze haar beweegredenen uit om deze functie geheel belangeloos te bekleden.

U kunt uw probleem of hulpvraag mailen naar baarnschecourant@bdu.nl. Als wij uw hulpvraag selecteren, komt Marijke met een redacteur van deze krant bij u langs om het probleem te inventariseren. Vervolgens gaan we onderzoeken wie het probleem voor u zou kunnen oplossen, uiteraard zal Marijke die instantie voor u benaderen.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie