Voetballen op zaterdagochtend in coronatijd is bij TOV mogelijk voor alle Baarnse jeugd tot en met 13 jaar.
Voetballen op zaterdagochtend in coronatijd is bij TOV mogelijk voor alle Baarnse jeugd tot en met 13 jaar. Sjaak Hoogendoorn

TOV verwelkomt in coronatijd op zaterdag ook niet-leden

6 november 2020 om 07:12 Corona Coronavirus

BAARN Net als in de zomermaanden opent voetbalvereniging TOV op de zaterdagochtenden weer haar deuren voor kinderen tot en met 13 jaar om te komen voetballen. Op het hoofdveld zal de muziek weer aangezet worden, limonade in de eigen bidons worden ingeschonken en spelen leeftijdsgenoten onderlinge partijtjes voetbal.

TOEZICHT Dit alles onder leiding en toezicht van jeugdtrainers en vrijwilligers. ,,Als voetbalvereniging hebben we voldoende ruimte en alle faciliteiten beschikbaar om de kinderen uit Baarn te kunnen laten sporten”, licht jeugdvoorzitter Hinke Bos toe. ,,Om mee te doen hoef je dan ook geen lid te zijn van TOV. Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om in deze bijzondere tijden voor alle kinderen uit Baarn, zonder enige verplichting, sportiviteit en ontspanning te bieden.”

GEEN KOSTEN Om deel te nemen hoeven de kinderen dus geen lid te zijn en er zijn geen kosten aan verbonden. Iedereen binnen de leeftijdsgrens van 13 jaar of jonger is welkom om te komen voetballen. De tijden zijn: de jongsten (4, 5 en 6 jaar) voetballen van 8.30 tot 9.15 uur, de 7- tot en met 10-jarigen voetballen van 9.00 tot 10.15 uur en de jeugd van 11, 12 en 13 jaar kan van 10.45 tot 12.00 uur op zaterdag op het veld.

EIGEN BIDON Aanmelden is niet nodig om mee te kunnen doen. De coronamaatregelen worden strikt gehandhaafd. Ouders mogen het sportpark dan ook niet betreden en alle kinderen worden bij de ingang van TOV op het sportpark opgevangen en naar het veld begeleid. Dat gebeurt vijf minuten voor de starttijd van de betreffende leeftijdscategorie.

De kinderen worden verzocht een eigen bidon mee te nemen. Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn op deze ochtenden niet verplicht maar worden wel dringend aangeraden.

Op de website tov-baarn.nl wordt uiterlijk op vrijdagavond 21.00 uur vermeld indien het voetballen op de volgende ochtend door slechte weersomstandigheden wordt afgelast. Wanneer er niets staat vermeld, dan staan de jeugdtrainers klaar om de kinderen te ontvangen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie