De experts van Vivante Bekenkamp zijn te vinden bij Woonwarenhuis Nijhof. De winkel aan de Nieuwstraat is gesloten.
De experts van Vivante Bekenkamp zijn te vinden bij Woonwarenhuis Nijhof. De winkel aan de Nieuwstraat is gesloten. Wouter de Wild
Zakelijk

Vivante Bekenkamp in woonwarenhuis Nijhof

Zakelijk

BAARN Met gemengde gevoelens kijkt Elza Pape nog eens rond in het pand aan de Nieuwstraat dat vier jaar lang het decor was van de woonwinkel Vivante Bekenkamp Baarn en daarvoor heel veel jaren bekend stond als de winkel van Jan Buijs. Vivante Bekenkamp heeft haar intrek genomen in Woonwarenhuis Nijhof aan de Minervaweg.

,,Begane grond, bij de ingang links…” Elza Pape, jarenlang bedrijfsleider in Baarn, legt in een paar woorden uit waar de klanten van Vivante Bekenkamp tegenwoordig terecht kunnen als zij op zoek zijn naar advies en producten over woninginrichting.

Elza: ,,Ons Baarn team bestaat uit Phyllis van Doorn-Ruisendaal, Marjoleine Broertjes, Jolanda van de Pol, Adrike Schouten en Angelique Lammertse. Heel veel kennis en kunde is met dit vijfkoppig team verzameld. Zij staan klaar om mee te denken over je interieurwensen. Ons assortiment biedt vele mogelijkheden waarmee je altijd slaagt. We gaan definitief verhuizen van de Nieuwstraat naar de Minervaweg, maar wat blijft dat is onze vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht voor advies op maat over je woninginrichting!”

Het sluiten van de locatie aan de Nieuwstraat zal voor veel inwoners uit Baarn en omgeving even wennen zijn. ,,Dat begrijp ik”, zegt Elza. ,,Generaties lang is er op deze plek een woonwinkel geweest. Maar het is verstandiger om de twee winkels samen te voegen. Zo hebben we het beste van beide winkels verzameld in een omgeving waar je volledig kan slagen voor je interieurwensen. Want het woonwarenhuis van Nijhof heeft natuurlijk heel veel te bieden. Ons aanbod is completer geworden.”

De herfst is in het land. Juist nu is het een goed idee om de warmte in huis te halen. ,,De verwarming lekker hoog zetten, dat is met de huidige energieprijzen een kostbare zaak. Maar je kan ook de warmte binnenhouden en de koude buiten. Bijvoorbeeld met isolerende gordijnen. Of neem onze duettes van Luxaflex met isolerend dichte luchtlaag. In onze winkel in Baarn verkopen wij geen vloeren meer. Maar dat doen wij wel via onze andere winkels. Zo kunnen wij desgewenst altijd advies geven. Zelf werk ik in de vestiging Laren. Ik nodig alle mensen die de afgelopen jaren ooit te gast zijn geweest op de Nieuwstraat 24 eens langs te komen bij Vivante Bekenkamp aan de Minervaweg 3. Begane grond bij de ingang links!”

Vivante Bekenkamp BY Nijhof, Minervaweg 3, 3741 GR Baarn, (035) 303 81 11.

door Peter Beijer

advertentie
advertentie