Afbeelding
Verandi

Een zwembadoverkapping is zuinig en comfortabel; Verandi adviseert en levert

Zakelijk

ADVERTORIAL Veel zwembadeigenaren herkennen het probleem. Hun waardevolle zwembad is afgedekt met een lamellendek dat in het zwemwater ligt. Blad dat op het dek valt komt uiteindelijk in het water terecht. Verandi heeft alternatieven die energie besparen en ook voor verlenging van het zwemseizoen kunnen zorgen.

Alexander Oudraat van Verandi heeft jarenlange ervaring in het product zwembadoverkapping en legt uit waarom een lamellendek kostenverhogend is. ,,Bij dit types afdekkingen is het niet te voorkomen dat het water vervuild raakt. Je moet dan meer chemicaliën gebruiken om het water schoon te houden. Bovendien zorgt bladafval voor verstoppingen in de skimmer en andere plaatsen in het bad en dus voor storingen. Daarnaast heeft de wind vrij spel bij een lamellendek en zorgt voor afkoeling van het zwemwater. Meer schoonmaakkosten en energiekosten dus.”

Volgens Alexander is dit te voorkomen met een telescopische overkapping of een Coverseal-afdekking van Verandi. ,,Een Coverseal-afdekking is de beste oplossing als je op je energiekosten wil besparen. De afdekking zorgt ervoor dat het water ’s nachts veel minder snel afkoelt. Onder de overkapping vormt zich een deken van warme stilstaande lucht en de wind heeft nauwelijks invloed. Vaak ziet een afgedekt zwembad er niet erg fraai uit. Onze Coverseal-zwembadafdekkingen zijn ontworpen met een specifiek doel: het zwembad beschermen én mooi in de omgeving opgaan.”

Telescopische zwembadoverkappingen zijn volgens Alexander ideaal om uw zwemseizoen te verlengen. Met dit type overkappingen creëert de zwemliefhebber een binnenzwembad maar dan buiten. Alexander: ,,Deze overkapping houdt de warmte van het zwembad langer vast. Dus ook hier een aanzienlijke besparing op energiekosten. Daarnaast is het zwembad beschermd tegen vuil en is het veiliger. Bij beide systemen is het zwembad veilig voor kleinen kinderen. U geniet langer en veiliger van het zwemseizoen met telescopische zwembadoverkappingen. Ongestoord zwemmen wanneer het regent, of wanneer het kwik toch iets lager is dan een aangename zomertemperatuur. Gaat het zonnetje weer schijnen dan schuif je de overkapping eenvoudig open en lacht de openlucht je weer tegemoet.”

Verandi is gevestigd in Woonwarenhuis Nijhof aan de Minervaweg in Baarn. Daar kunt u een uitgebreide collectie zien van sauna’s. softubs, overkappingen en zonwering.

Alexander: ,,Op 21,22 en 23 oktober organiseren wij special informatiedagen betreffende zwembadoverkappingen. Kom gerust langs. Wij leggen graag de voordelen uit van een Coverseal-afdekking of een telescopische overkapping. Verandi levert maatwerk. Alle overkappingen en afdekkingen worden precies op maat gemaakt. We bespreken graag samen alle mogelijkheden om zo tot het beste eindresultaat te komen. Maak je droom werkelijkheid!”

Verandi 

Minervaweg 3

3741 GR Baarn

storebaarn@verandi.nl

06 8186 8218 (Alexander Oudraat)

06 1153 1918 (Antoinette Verheul)

advertentie
advertentie