Het BP station aan de Eemweg wordt grondig verbouwd.
Het BP station aan de Eemweg wordt grondig verbouwd. Celia de Vree

BP aan de Eemweg wordt ‘AH to go’

Zakelijk

BAARN De benzinepomp van BP aan de Eemweg ondergaat een complete renovatie. Er komt een AH to go waar verse producten verkocht zullen worden. Op 25 juli gaat het vulstation weer open. 

‘Het is hoog tijd voor een update’, verzuchtte één van de medewerkers al een tijd geleden. Het gebouw staat er al zeker 20 jaar en was sinds de opening niet meer grondig verbouwd. Zijn wens is gehoord door de franchisenemer want sinds vorige week wordt het hele station gestript. 

Grote hekken staan momenteel om het hele pompstation heen. Tanken is niet mogelijk en met de auto door de wasstraat gaan evenmin. De autowasstraat is altijd erg populair bij bezoekers uit omliggende dorpen als Bunschoten-Spakenburg en Eemdijk. Zij staan op zondag vaak in de rij bij de wasstraat te wachten op hun beurt omdat in de eigen dorpen de autowasstraten op de zondagen dicht zijn. 

VERSE BROODJES Het BP pompstation krijgt een volledige facelift. Binnen komt een AH to go. Volgens een woordvoerder van BP is het de planning dat er een oven komt zodat vers gebakken broodjes kunnen worden geleverd. Verder zal in de shop het standaard assortiment worden verkocht van snacks, snoep, sigaretten en noodzakelijke auto onderhoudsmiddelen en -accessoires. 

LAADPAAL Of er ook een (snel)laadpaal komt voor elektrische auto’s kon de woordvoerder van BP niet zeggen. Het tankstation aan de Eemweg is een franchisevestiging. De franchisenemer mag zelf bepalen of hij een laadpaal bij het station plaatst. ,,BP zelf legt geen laadpalen aan op de eigen vulstations. Daar zijn andere externe aanbieders voor. Die richten een eigen terrein langs de weg in.” 

De planning is dat het tankstation, de shop en de autowasstraat op maandag 25 juli weer opengaan.

advertentie
advertentie