Wonderland is al vele jaren een begrip in Baarn met haar Kinderdagverblijven, Peuterspeelzaal en BSO’s.
Wonderland is al vele jaren een begrip in Baarn met haar Kinderdagverblijven, Peuterspeelzaal en BSO’s. Wonderland
ADVERTORIAL

Ontdek Wonderland Kinderopvang

13 mei 2021 om 13:07 Zakelijk

BAARN Wonderland is al vele jaren een begrip in Baarn met haar Kinderdagverblijven, Peuterspeelzaal en BSO’s. Voorheen bekend als Kinderopvang Baarn maar sinds eind 2020 onder de nieuwe naam Wonderland Kinderopvang. Alleen de naam en huisstijl zijn veranderd maar de opvang is hetzelfde gebleven. De locaties liggen centraal in Baarn en hebben fijne, huiselijk ingerichte ruimtes. Een kind kan hier heerlijk spelen, ontspannen of juist meedoen aan onze uitdagende activiteiten. Op de ruime buitenspeelplaatsen valt van alles te ontdekken.

Er zijn drie kinderdagverblijven van Wonderland in Baarn: KDV De Kleine Stad, KDV Eemborg en KDV Zandheuvelweg. Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar is er buiten de veilige en vertrouwde groepsruimtes nog veel meer te beleven, zoals een babypodium, een ruime speelhal, een avonturentuin en een atelier.

Ze gaan iedere dag naar buiten en ze organiseren peuterbootcamp en professionele yoga- en danslessen. Ze gaan er ook op uit naar bijvoorbeeld het Cantonspark, de kinderboerderij, het Hertenkamp en het bos. Of ze bezoeken de geadopteerde koeien op Hoeve Ravenstein. KDV Zandheuvelweg ligt midden in het bos bij een kinderboerderij, midden tussen Hilversum en Baarn in. De peuterspeelzaal de Uitkijck is ook een ideale plek voor peuters.

Er zijn vier buitenschoolse opvanglocaties: BSO De Kleine Stad, BSO Jan Steenlaan, BSO De Uitkijck en SportBSO Baarn.

BEWEGEN Voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is veel mogelijk. Er is veel aandacht voor sport, spel, bewegen en bieden buitenschoolse opvang, die je kunt combineren met SportBSO in Baarn of ZwemBSO. Om het de ouders makkelijk te maken, bieden ze in samenwerking met zwembad de Trits zwemles voor diploma A en B tijdens de BSO. Er is een uitdagende tuin, een atelier en een circusruimte. Alle vakanties zijn ze de hele dag open. Vooraf laten ze weten welke activiteiten ze gaan doen.

LOCATIES KDV & BSO De Kleine Stad, Maatkampweg 20; KDV Eemborg, Eemborg 4; KDV Zandheuvelweg, Zandheuvelweg 11 (op terrein van Amerpoort naast Groeneveld, ideaal tussen Baarn en Hilversum); Peuterspeelzaal & BSO De Uitkijck, Margrietstraat 2 (in basisschool de Uitkijck); BSO Jan Steenlaan, Jan Steenlaan 2 (bij speeltuinvereniging Baarn); Sport BSO Baarn, De Geerenweg 6D (bij VV Eemboys).

Inschrijven of een rondleiding aanvragen kan via www.wonderlandkinderopvang.nl.
(inclusief foto- en video impressies). Of bel naar 088 2028202 of stuur een mail naar kindplanningbaarn@wonderlandkinderopvang.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie