Het team van Haarmonie: Jordi, Inge, Manuela, Bo en Melissa (vlnr).
Het team van Haarmonie: Jordi, Inge, Manuela, Bo en Melissa (vlnr). Kapsalon Haarmonie

Kapsalon Haarmonie bestaat 25 jaar

21 november 2020 om 11:34 Zakelijk

Zo’n jubileum is natuurlijk het vieren waard, maar het gaat er nu door corona wel anders uitzien. Van Maanen: ,,De zaak is versierd en we hebben een superleuke jubileumaanbieding voor onze klanten.”

BAARN Manuela van Maanen opende gisteren precies 25 jaar geleden de deuren van Kapsalon Haarmonie. Op het kruispunt van de Zandvoortweg en de Acacialaan vestigde ze haar eigen zaak. Sinds 2005 is de kapsalon schuin aan de overkant te vinden, tussen de Coop en (voorheen) Wassalon Timmers.

Veel klanten weten al jarenlang de weg naar kapsalon Haarmonie te vinden. En dat geldt ook voor de medewerkers. Inge is 1 december aanstaande al 23 jaar in dienst bij Haarmonie. En ook Melissa is een vast gezicht. Nadat zij de kappersopleiding bij Manuela volgde en begin 2010 afrondde, is ze Haarmonie altijd trouw gebleven. Zelf werkt Van Maanen sinds twee jaar niet meer in de kapsalon. ,,Ik heb de overstap gemaakt naar de kappersopleiding en ben docent aan het ROC in Hilversum.” Naast Inge en Melissa is Bo onderdeel van het team, evenals Jordi, zoon van Manuela.

Ter ere van het jubileum is er voor alle klanten een kleine attentie en iedere klant krijgt 25% korting op de haarverzorgingsproducten van het kwaliteitsmerk Alcina, waar ook in de salon mee gewerkt wordt. Deze actie geldt tot en met 5 december.

Kapsalon Haarmonie, Krabbelaan 6A, 035 5416517, www.haarmonie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie