Tineke Evers in de zoutkamer. ,,Zouttherapie is een natuurlijke, medicatievrije behandeling."
Tineke Evers in de zoutkamer. ,,Zouttherapie is een natuurlijke, medicatievrije behandeling." Peter Beijer

Zakelijk - ‘Aromatherapie is juist niet zweverig’

27 maart 2024 om 19:45 Zakelijk

BAARN Praktijk Aromatherapie, van Tineke Evers, gediplomeerd natuurgeneeskundig aromatherapeut, is gevestigd aan de Eemnesserweg 16 in Baarn. Haar ervaring als verpleegkundige combineert zij met haar expertise voor natuurlijke oplossingen.

Tineke: ,,Aromatherapie is een eeuwenoud concept waarbij geuren en oliën worden ingezet voor zowel fysieke als psychische klachten. Dit klinkt misschien wat zweverig, maar dat is het juist niet. Ons reukvermogen is in staat om ons zenuwstelsel te activeren. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om spanning te verminderen, stemming te beïnvloeden, angst te reduceren en meer. Van huidproblemen zoals gordelroos, eczeem en psoriasis tot het verlichten van psychische ongemakken, aromatherapie biedt een holistische benadering voor een breed scala aan aandoeningen.”

ZOUTKAMER

Praktijk Aromatherapie biedt ook een unieke zoutkamerervaring, waar halotherapie wordt toegepast. Voor de fotograaf poseert Tineke in de fraaie zoutkamer. Zij legt uit: ,,Zouttherapie is een natuurlijke, medicatievrije behandeling voor long- en huidproblemen. In deze zoutkamer inhaleer je fijne zoutdeeltjes, die de luchtwegen reinigen slijm oplossen en het immuunsysteem versterken. Een verblijf van 45 minuten biedt ondersteuning bij verlichting van klachten bij aandoeningen zoals copd, eczeem, bronchitis en hooikoorts. Deze halotherapie is honderd procent natuurlijk. Als kennismaking: de eerste zoutkamersessie is gratis!”

PRODUCTEN

Praktijk Aromatherapie biedt daarnaast een scala aan op maat gemaakte producten, variërend van gezichtscrèmes tot inhalatiesticks en massageoliën. Tineke: ,,Elk product wordt zorgvuldig samengesteld met natuurlijke ingrediënten, met als doel jouw specifieke behoeften te vervullen. Of je nu op zoek bent naar huidverzorging, verlichting van pijn of ondersteuning bij allergieën, ik sta klaar voor advies.”

Ontdek Praktijk Aromatherapie. Neem vrijblijvend contact op met Tineke Evers of loop gewoon even binnen.

Eemnesserweg 16, 3741 GA Baarn

Openingstijden: Dinsdag, woensdag, vrijdag 10.00 - 18.00 uur

e-mail: info@praktijkaromatherapie.nl
internet: www.praktijkaromatherapie.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie