Projectleider Welzijn Judith de Vries wil ouderen bij Domus Valuas ruimte van leven bieden, mét aandacht voor zingeving.
Projectleider Welzijn Judith de Vries wil ouderen bij Domus Valuas ruimte van leven bieden, mét aandacht voor zingeving. Domus Valuas

ZAKELIJK - Domus Valuas biedt ouderen liefdevolle zorg en stijlvolle woonruimte

27 maart 2024 om 16:53 Zakelijk

BAARN Judith de Vries begon haar carrière in de ouderenzorg bij Domus Valuas als activiteitenbegeleider op landgoed Klein Engelenburg in Brummen in 2007. Gevolgd door de functie coördinator Welzijn in de Zorgvilla’s in Warnsveld en Deventer. Sindsdien heeft ze zich ontwikkeld tot Projectleider Welzijn en heeft ze een belangrijke rol gespeeld in de groei van één naar 33 woonzorglocaties. Haar continue groei en ontwikkeling dragen bij aan haar werkplezier en effectiviteit in het welzijn van bewoners.

Met een kunstzinnige achtergrond en een atelier aan huis blijft Judith verbonden met haar creatieve kant. Daarnaast heeft ze ruime ervaring in het kunstonderwijs. Ze deelt haar passie door naast haar baan als projectleider ook de kunstclub in Villa Molenenk in Deventer te begeleiden samen met een vrijwilliger, waar bewoners worden uitgedaagd om met bijzondere materialen en technieken te werken. Deze betrokkenheid bij kunst draagt bij aan het welzijn van de bewoners en houdt Judith dicht bij haar collega’s op de werkvloer.

LIEFDEVOLLE ZORG

Domus Valuas biedt liefdevolle zorg en hoogwaardige service en welzijn op elk van de 33 locaties. Unieke plekken in Nederland, waarbij stijlvol wonen en de aanwezigheid van 24/7 de voorwaarde is. Het welbevinden van de bewoners staat hier centraal. ,,Vanuit eigen regie stimuleren wij bewoners invulling te geven aan de zingeving van het leven. Wij willen meer bieden dan zorg, wij willen ruimte voor leven bieden.”

BALANS ACTIVITEIT EN ZINGEVING

Judith benadrukt het belang van de juiste balans tussen activiteit en het doel dat ermee bereikt moet worden. Voor haar gaat het verder dan alleen plezier; het gaat om zingeving. Ze gelooft dat activiteiten dienend moeten zijn aan het welzijn van de bewoners en de zin van het leven. Deze benadering creëert waardevolle en betekenisvolle ervaringen voor de bewoners, voor nu en de toekomst.

VISIE

Als Projectleider Welzijn is Judith actief betrokken bij het ontwikkelen van een visie op welzijn, geïmplementeerd met zes pijlers. Ze benadrukt het belang van samenwerking en betrokkenheid van alle disciplines binnen de organisatie. Haar rol om haar collega’s bewust te maken van deze visie draagt bij aan de constante evaluatie en verbetering van de zorg en het welzijn van de bewoners.

DYNAMISCHE ROL

Judith beschrijft haar functie als dynamisch en benadrukt haar betrokkenheid bij alle locaties. ,,Ik heb veel plezier in mijn rol als projectleider Welzijn. Ik heb veel geleerd in de zestien jaar bij Domus Valuas. In deze tijd heb ik diverse ontwikkelingen in de organisatie en de maatschappij doorgemaakt.” Ondanks de complexiteit van haar werk waardeert ze haar fijne, betrokken collega’s en benadrukt ze het plezier dat ze deelt met de bewoners en haar team. Haar passie voor het welzijn van de bewoners en haar streven naar constante verbetering maken haar rol bij Domus Valuas zowel uitdagend als bevredigend.

Meer weten over het werk, de locaties en diensten van Domus Valuas? Kijk dan op www.domusvaluas.nl of bel voor meer informatie naar telefoonnummer 085-0645910.

Dit artikel wordt u aangeboden door Domus Valuas

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie