Afbeelding
Baarnsche Courant

Kringloop Baarn heeft last van ‘logoknipper’

18 augustus 2021 om 14:30 Winkels

BAARN ,,Het is vervelend gedrag van één persoon.” Kringloop Baarn heeft last van een bezoeker die logo’s knipt uit merkkleding. Dit meldde het bedrijf op zijn Facebookpagina. De redactie van deze krant deelde het bericht op haar eigen Facebookpagina. Veel lezers reageerden boos op de dader.

Directeur Ed van de Beek begrijpt het niet. ,,Kleding kost bij ons tussen de 3 en 7 euro, dus waar hebben we het over. De vernielde kledingstukken kunnen we weggooien. Maar we maken veel gekke dingen mee.”

We maken gekke dingen mee

Volgens Van de Beek hebben ook andere kringlopen er last van. ,,Misschien dat iemand de regio doorgaat.” In Baarn gaat het om ongeveer vijf kledingstukken. De medewerkers hebben, met behulp van de camera’s in het pand, een mogelijke dader op het oog. ,,Mochten we daadwerkelijk iemand betrappen, dan zullen we met die persoon een hartig woordje spreken”, aldus de directeur die overigens tevreden is over de stand van zaken bij de Kringloop. 

,,We zijn onze coronawonden aan het likken, maar dankzij de regelingen van de overheid hebben we het gered. We hebben gelukkig ook niemand hoeven ontslaan. We hadden natuurlijk aardig geïnvesteerd met de aankoop van het pand en extra grond. Daarnaast hebben we verbouwd, dus toen was ons spaargeld wel op. Daarom ben ik extra blij dat het nu goed gaat.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie