Het gekostumeerde bestuur van Concertkoor Baarn
Het gekostumeerde bestuur van Concertkoor Baarn Anthony Scheffer

Concertkoor Baarn sluit ‘bijzonder’ zangseizoen af met ‘bonte avond’

Verenigingen Deel je nieuws

Terwijl sommige koren al met zomervakantie zijn, heeft Concertkoor Baarn doorgezongen en pas gisteren dit toch wel bijzonder zangseizoen met een ‘Bonte Avond’ afgesloten in De Open Hof in Soest. Het bestuur trad op met Wim Sonnevelds liedje “Catootje” uit “Doe es wat meneer Sonneveld” als opening: met o.a. dirigent Anthony Scheffer als de dominee en voorzitter Yvonne van Bommel als wafelvrouw. Het refrein mochten alle koorleden meezingen. Er waren ook andere optredens met zang, verhalen en gedichten.

Aan het eind van de avond sprak dirigent Anthony zijn dankbaarheid uit aan de koorleden en het bestuur: “Tijdens de coronacrisis moesten jullie thuis overleven en je best doen met de online repetities. Ik ben heel trots dat wij hier nog zijn en dat wij op deze manier door zijn gegaan en veel muziek hebben gemaakt.”

Voorzitter Yvonne is optimistisch over het najaarsconcert met het programma van Vivaldi’s ‘Gloria’ en Galuppi’s ‘Dixit Dominus’. “Noteer zaterdag 13 november 2021 alvast. We hopen dat wij één concert kunnen geven op die dag. Maar we houden er rekening mee dat het ook zo kan zijn dat wij zowel een zaterdagmatinee als avondconcert zullen geven. Dus graag de hele dag blokkeren.”

Vanaf 18 augustus gaat Concertkoor Baarn weer repeteren, op woensdagavond van 20.00u tot 22.00u in de grote zaal van De Open Hof in Soest. Omdat het een grote zaal is, is het voor het bestuur makkelijker om voor goede handhaving te zorgen en de ruimte ‘coronaproof’ in te richten.

Voor dit project zijn wij op zoek naar tenoren om het koor te versteken. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de secretaris Anneke Kole, telnr. 033-2999345 of via de website: www.concertkoorbaarn.nl

advertentie