Afbeelding
GroenLinks Baarn

Allal Ennahachi stopt als raadslid van GroenLinks Baarn

21 oktober 2020 om 19:05 Politiek

BAARN Allal Ennahachi stopt in december als raadslid van GroenLinks Baarn. Door zijn drukke eigen schildersbedrijf lukt het op dit moment niet meer om het raadswerk de aandacht te geven die hij zou willen. Achter de schermen blijft hij de fractie nog wel ondersteunen.

Voor Ennahachi is dit inmiddels het elfde jaar in de Baarnse gemeenteraad. Ook daarvoor was hij al politiek en maatschappelijk betrokken. In een interview op de Baarnse GroenLinks-website blikt de fractie terug op zijn jarenlange inzet binnen en buiten de raad en zijn persoonlijke drijfveren.

Ennahachi neemt in de raadsvergadering van 16 december officieel afscheid van de raad. In diezelfde vergadering wordt Jeroen Bosman geïnstalleerd, die van 2014 tot 2018 al eerder actief was in de gemeenteraadsfractie, waarvan één jaar als raadslid. Bosman zal de portefeuilles Zorg & Welzijn, Werk & Inkomen, Economie, Inclusieve samenleving en Kunst & Cultuur op zich nemen. Hij legt zijn huidige functie als secretaris van het afdelingsbestuur neer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie