Soestdijk verdient een hele mooie toekomst

25 dec, 13:47 Politiek MBE
Afbeelding

BAARN Op de kop af twee jaar geleden zette staatssecretaris Raymond Knops zijn handtekening onder de verkoop van het landgoed Soestdijk. De Baarnsche Courant kijkt op deze bijzondere dag terug en vooruit met de nieuwe eigenaresse Maya Meijer Bergmans. "Ja, het zit een beetje tegen, maar we gaan er nog steeds voor."

Waar is de gunfactor van de nieuwe eigenaar van Paleis Soestdijk gebleven. Als het nieuwe koningspaar werden Ton en Maya Meijer twee jaar geleden verwelkomt in Baarn. Zij aan zij stonden ze tijdens de nieuwjaarsreceptie naast het college van burgemeester en wethouders in de Speeldoos. Ondernemend Baarn organiseerde een speciale avond om zich voor te stellen. Met name Maya liet zich overal zien en deed haar verhaal. Met ontzag werd in het dorp gesproken over de dame die allang en breed van een riant pensioen kon genieten, maar zich met tomeloze energie stortte op het Soestdijk avontuur.

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.