De artiesten treden op het kleine podium in het theatercafé op
De artiesten treden op het kleine podium in het theatercafé op Theater de Speeldoos

Open Podium in Theater de Speeldoos

8 december 2023 om 16:00 Podiumkunsten

BAARN In het theatercafé van de Speeldoos is op zondagmiddag 10 december opnieuw een Open Podium. Het café is dan weer de bühne voor zowel aanstormend als gerenommeerd talent.Ook deze keer is de animo om op te treden groot; diverse talenten hebben zich al aangemeld. Er staat daarom een leuke line-up gepland van negen optredens. Het wordt een muzikale middag met optredens van zowel professioneel - als van amateurniveau. De artiesten treden op het kleine podium in het theatercafé op. Het publiek kan daar heerlijk luisteren onder het genot van een drankje en hapje. Gezelligheid en ongedwongenheid staan voorop. 

VLIEGUREN

Aanstaande zondag bijten Marion, Hans en Sjoerd traditiegetrouw met twee muzieknummers het spits af. Na deze opening is het de beurt aan de rest van de line-up. De entree is gratis (vooraf aanmelden is niet nodig) en er is vrije inloop tussen 15:00-18:00 uur. Maar wie geen enkel optreden wil missen, is uiteraard de hele middag welkom. Het Open Podium in Baarn is ontstaan vanuit een samenwerking met Open Podium De Vorstin (Hilversum) en Open Podium Huis van Eemnes. In Hilversum is het Open Podium al ruim tien jaar een begrip. Diverse singer-songwriters, muzikanten, cabaretiers, rappers en vele anderen zijn daar in al die jaren de revue gepasseerd. Beginnende artiesten kunnen dankzij de Open Podia vlieguren maken. Sinds enige tijd vindt het Open Podium ook plaats in Eemnes en in Baarn. De drijvende krachten achter alle Open Podia zijn Marion Stein, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek. 

Ook na 10 december gaan de Open Podia door; in februari en april volgend jaar staan er nog twee edities in Baarn op het programma. Voor meer informatie over de Open Podia in Theater de Speeldoos: speeldoosbaarn.nl/openpodium.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie