Opnamen voor theatertapas

18 aug, 07:28 Podiumkunsten Casper Huurdeman
Kevin van den Berg, Harm Edens en Frits Sissing.
Kevin van den Berg, Harm Edens en Frits Sissing.

BAARN Corona maakt creatief. Tenminste Baarnaar Kevin van den Berg. Terwijl de cultuur het zwaarst wordt getroffen van alle sectoren, blijft hij zoeken naar mogelijkheden. Die liggen er nu vooral online.


Zonder al te veel ruchtbaarheid wordt geprobeerd om TheaterThuis.nl vorm te geven. Het moet een online platform worden waarbij je op alle mogelijke manieren van cultuur kunt genieten. Het platform moet gevuld worden met korte optredens van cabaretiers, muzikanten en acteurs. In juni is er al een aantal opnamen geweest. Voor 31 augustus en 1 september staat een nieuwe sessie in de planning.
Verspreid over vier voorstellingen ’s middags en ’s avonds staat een bonte mix op de Baarnse planken.

Volgens Kevin van den Berg een verrassende swingende surprise show vol theatertapas. Per voorstelling minimaal vijf optredens van een kwartier, waarvan een videoregistratie - met tussendoor soms korte changementen - wordt gemaakt voor TheaterThuis.nl. De..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.